Vinterbadning hjalp Simone på rette spor igen

For cirka 2 år siden, vendte Simones liv op og ned, da hendes mor døde efter et længerevarende sygdomsforløb. Simone udviklede en depression i svær grad og kunne slet ikke se meningen med livet eller en udvej ud af depressionen. Da hendes humør var længst nede, indså hun, at hun skulle gøre noget drastisk, for at lægge livet om og komme ovenpå igen. Svaret blev meditation, yoga og vinterbadning. Værdierne i disse ting stod hurtigt klart for hende. Målet var at komme i kontakt med sig selv og sin krop igen. Her kan du læse et uddrag af Simones historie:

 

”Jeg havde aldrig i mit liv, troet at noget som vinterbadning ville kunne ændre mit liv så radikalt. Havde jeg ikke været hvor jeg var dengang, havde jeg ikke drømt om at starte på vinterbadning. Men det har givet mig så meget indhold i min hverdag, at jeg ikke kunne være det foruden nu. Vinterbadning handler om ekstremer og om at lære at være til stede i nuet. Det handler om den måde mn mærker sig selv på og lære at være til stede i en travl hverdag, hvor man konstant føler et pres og store forventninger til en. I bund og grund handler det om, at være god ved sig selv.”

”Når jeg rammer vandet, er det som om der går et sus igennem mig. Man kan bare mærke, hvordan endorfinerne pulser rundt i kroppen. Jeg føler mig meget i live, når jeg vinterbader. Hver tirsdag og torsdag tager jeg ned i vinterbaderklubben og bader og går i sauna. Det gør også, at jeg har så meget mere energi resten af ugen.”