3 tips for at finde det rigtige motionstøj til dig

Når du skal op i træningscentret, ud at løbe eller andet lignende motion, så skal du huske at have styr på din beklædning. Med dette menes der, at du skal finde noget tøj, der er komfortabelt, stilfuldt og funktionelt. I dette indlæg, så vil du få 3 tips til, at vælge det helt rigtige motionstøj, som er henholdsvis:

  • komfortabelt
  • Stilfuldt
  • Funktionalitet

3 tips til at finde det helt rigtige motionstøj til dig

Komfortabelt

For at finde noget tøj, som er komfortabelt for dig, at have på, så er det vigtigt at du køber noget sportstøj, hvor materialerne er i orden. Du vil ikke ud og motionere, med noget tøj lavet af blandningmaterialer, bomuld eller lignede, da dette kan skabe irritation. Denne irritation vil opstå da tøjet ikke vil være i stand til at transportere sveden væk fra din krop.

Nu spørger du sikkert dig selv om, hvilke materialer du så skal være på udkig efter, når du køber sportstrøjer. Det vigtigste er naturligvis, at det bliver produceret af ordentlige materialer, så som f.eks. polyester, silke eller andre lignende materialer, da dette vil kunne transportere sveden væk fra din krop.

Hvis du vil læse mere om komfort og materialer ved dit sportstøj, så er der et godt blog indlæg, som beskriver dette yderligere her:

 

Stilfuldt

En ting er at dit tøj skal være komfortabelt og behageligt, at have på. En anden ting er at du gerne vil se godt ud, mens du har tøjet på. For at gøre dette, så vil det være oplagt at have fokus på, hvad som gør dig glad. Dette kan være igennem farver, design og interesser. Hvis du nu elsker farven blå, så vil det jo være oplagt, at købe din trøje i den farve. En ting jeg plejer at gøre, det er at motionere i fodboldtrøjer af den klub, som jeg holder med. Jeg er jo selv kæmpe fan af Bayern München, og derfor køber jeg tit de officielle fodboldtrøjer af den klub.

Hvis du selv er fodboldfan, så kan du købe officielle fodboldtrøjer lige her:

 

Funktionalitet

Det er vigtigt at dit tøj er funktionelt for, at du får en god performance når du motionere. Derfor skal du huske, at købe noget tøj i den rigtige kvalitet og størrelse. I forhold til kvalitet bliver det hurtigt forklaret i punkt 1 under blog indlægget her. Ved størrelse er det altid svært at finde det rigtige fit til dig ved første forsøg, når du handler online. For at finde den størrelse som passer dig, så kan det klart anbefales at foretage en størrelsesguide søgning på Google.

Jeg plejer at benytte denne størrelsesguide: