Vælg bæredygtige smykker og oplev velvære

Vi bliver hver eneste dag eksponeret for diverse valg. Men faktisk har alle vores valg stor indflydelse både i forhold til os selv, omverden og naturen. Det er vigtigt at tage bæredygtige valg og tage ansvar for vores jordklode.

Vi kvinder elsker smykker,  og vi bruger dem både dagligt og til finere anledninger. Men faktisk er det kritisk at købe smykker uden videre omtanke. Den ordinære smykkeproduktion er en stor sviner. Når der skal udvindes nye ædle metaller (sølv og guld), så sker der massive co2-udslip. Men herudover sker det ofte os under uhumane arbejdsforhold – børn og gravide kvinder i minerne, dårlig løn og ikke styr på sikkerhed.

 

Det er vigtigt at vælge bæredygtige smykker af flere grunde. Smykkerne er lavet af genanvendeligt sølv og guld, hvilket mindsker co2-udslippet markant. Herudover finder man ofte et Fairtrade mærke, som viser at smykkerne er produceret under humane og ansvarlige arbejdsforhold. Med dette i baghovedet, så kan man da ikke andet end at vælge bæredygtige smykker fremover!

Når man har bæredygtige smykker, så kan man med stor stolthed vise dem frem. Men det vigtigste er at man selv kan føle en stor tilfredshed, som vil udmunde i en tilstand af velvære. Følelsen af at man har taget et bæredygtigt valg, hvor man faktisk ikke skal gøre noget for det eller opleve en forringelse ift. slutproduktet.

Bæredygtige smykker skaber velvære!