Skab en bedre hverdagen via meditation

Ønsker du at være mere tilstede i nuet? Ved at være tilstede i øjeblikket, vil du opleve, at du i højere grad kan nyde de små øjeblikke af livet. Gennem meditation kan du forbedre din hverdag og føle dig mere glad og tilfreds over tilværelsen. Adskillige undersøgelser fremviser, at meditation kan hjælpe med at reducere stress, forbedre din søvn, sænke dit kortisolniveau og endda forbedre din indlæringsevne. Det hjælper dig med at stoppe op og blive opmærksom på, at du lever her og nu. Meditation giver dig muligheden for at hvile i dig selv og få kontakt med dit indre jeg. Ønsker du flere velvære og skønhedstips kan du se mere her.

Hvor skal jeg starte?

 • Tid til pause
  Afsæt en lille mængde tid i hverdagen for at kunne se resultater. Meditation giver dig tid til pauser, hvor der i de korte pusterum er tid til at stresse af fra hverdagen. Herigennem opnår du et mere afbalanceret sind.
 • Mange muligheder
  Der findes rigtig mange meditations muligheder, men det vigtigste er, at finde den metode, som virker for dig. Du kan meditere stående, gående, under yoga det er kun fantasien der sætter grænser. Du kan tage del i guidede øvelser eller lytte til en podcast med meditation for at komme igang.
 • Tro på processen
  Det kræver meget øvelse og tid, men husk at nyd den følelse, der kommer meditationen. Små skridt er bedre end intet, så hold fast i troen, selvom resultaterne synes små.
 • Tilpas dine egne behov
  Gør hvad der føles rigtig for dig, og lad vær at lytte til andres holdninger. 10 minutter er bedre, end at forsøge mislykkedes i over en time. Så husk at tilpas øvelserne til dine behov, og efter hvad der giver mening i din hverdagsrutine. Så hvis du er ikke er i stand til at finde en indre ro, så tag en pause og vend tilbage når det føles rigtig for dig.