Sådan kommer du i gang med at løbe

Foråret er på vej – solen skinner, fuglene synger og temperaturen er for alvor på vej opad. 
Og netop derfor er NU det bedste tidspunkt at komme i gang med at løbe. Hvis du ikke allerede gør det på nuværende tidspunkt. 
Bliv klogere på hvordan du kommer i gang i artiklen herunder. 

Derfor skal du starte med at løbe

Løb er ikke kun sundt for din krop og form, men i lige så høj grad også for dit velbefindende og humør.
At være aktiv udløser endorfiner i hjernen, som bl.a. nedsætter stress og depression og på samme tid giver øget overskud over energi i dagligdagen.
En løbetur er derfor også tit “kuren” mod den hovedpine og træthed, som du måske kommer hjem med om eftermiddagen efter en lang dag på job.

Kom i gang med løb

Sådan kommer du i gang

Men hvordan starter man så med at løbe?
Det allerførste du skal gøre, er at vælge de bedste løbesko til netop dit behov. Der findes nemlig et hav af forskellige sko på markedet til mange forskellige behov og løbestile, som vil bidrage positivt til din tur. Hvis du da vælger det rigtige par.
Dette valg er anbefalelsesværdigt at få hjælp til af eksperter som ved præcis hvilken sko du skal have.
Herefter er det vigtigt at finde et program som passer til det eventuelle mål du vil nå med dit løb. Sørg altid for at starte stille ud for at undgå skader. Mange laver nemlig ofte den fejl at løbe afsted i al for højt tempo på længere ture end deres kroppe kan klare – og så slutter deres løbekarriere hurtigt fordi at de bliver ramt af skader.

Løb afsted og mærk fornyet overskud

Og så er det vist bare om at komme afsted?
Du vil med sikkerhed mærke et helt nyt overskud, når du for alvor kommer i gang med at løbe og får denne form for motion implementeret som en fast del af din hverdag.

God tur!