Plakater skaber velvære i hjemmet

Hvad er velvære? Velvære er når man føler sig godt tilpas både fysisk og mentalt. Det er når man kan slappe af og hvile i øjeblikket. Men hvad spiller ind når vi taler om den mentale velvære, og hvordan skaber vi den? En faktor som specielt påvirker velværen er hjemmet. For at skabe velvære er det essentielt at hjemmet fungerer og at man føler sig tilpas i det. Når man føler sig hjemme er man som regel også mindre stresset. At føle sig hjemme skaber en indre ro i både krop og sjæl, og på denne måde styrker det også velværen. Et hjem med mange tomme vægge påvirker hurtigt ens humør, det kan være såvel ubevidst som bevidst. Her kommer hjemmet indretning i billedet.

Indret dit hjem med personlige og stemningsfyldte plakater

Indretningen af hjemmet, specielt farverne og stilen har en betydning for følelsen af velvære. Et hjem med personlige og stemningsfyldte plakater kan understøtte velværen, hvis det kommer til udtryk i indretningen. Du skal vælge din egen personlige stil med farver og nuancer, som er betydningsfulde og gør dig glad. Her kan du med fordel skabe en følelse af balance ved at lave et sammenhængende tema, så der kommer en rød tråd. På denne måde skaber du en velvære både visuelt og mentalt. En god ide kan være at udarbejde et moodboard, hvor du kan lege med hvilke farver og motiver dine plakater skal have. Derudover kan du gå på opdagelse og finde inspiration på blogs, hjemmesider, boligmagasiner eller spørge vennerne til råds.

 

plakatvægge

Sæt dit eget præg med en plakatvæg

Plakatmarkedet er stort og det kan til tider være svært at vælge hvilke plakater man ønsker til hjemmet. Her kan du med fordel lave en hel plakatvæg, hvor du kan mixe flere forskellige motiver og typer af plakater og samtidig skabe en følelse af velvære i hjemmet. Har du brug for lidt inspiration samt tips og tricks til hvordan du laver en plakatvæg? Hvis ja så tjek dette ud Sådan laver du en plakatvæg.

 

plakatvæg

Her kan du også se hvordan du kan lave en kreativ plakatvæg // gallerivæg