Tips til at undgå parfumeallergi

Er du også en af dem, der synes parfume giver noget ekstra til dit fuldendte look, både i dine hudplejeprodukter, din parfume, og i dit tøj?

parfume allergi

 

Så læs med her, for parfume i store mængder i alle dine forskellige produkter ikke særlig sundt.

Parfume er helt grundlæggende en blanding af en lang række duftstoffer, som alle sammen udgør parfumens unikke duft.

Det der kan gøre det svært for den enkelte person at finde frem til hvad i parfumen man ikke kan tåle, er at parfume kan bestå af helt op til 300 forskellige enkeltstoffer. Det gør at det kan blive en jungle at finde frem til det ene duftstof du ikke kan tåle.

Der er særligt 26 parfumestoffer der er i fokus når man snakker om alle de forskellige stoffer der findes i parfume. De her 26 parfumestoffer, skal deklareres med deres officielle kemiske navn, hvis de bliver tilsat et bestemt produkt. Fordi netop disse stoffer skal deklareres, er fordi der er flere der får allergi af dem, fremfor andre, og fordi de hyppigt bliver brugt i mange forskellige produkter.

Flere børn og unge børn får også parfumeallergi, og det skyldtes at de bliver udsat for det tidligere og tidligere. Der findes parfume i vaskemiddel, bleer, og mange unge børn bruger deodoranter, hårvoks,make-up og meget mere.

Jo tidligere man bruger parfume jo større chance er der for at du kan udvikle parfume allergi.

For at undgå parfumeallergi, skal du faktisk helt undgå parfume, ellers er chancen for parfumeallergi der. Hvis du allerede har parfumeallergi, er det absolut bedste råd at følge, netop ovenstående, at undgå parfume.

Husk derfor altid at tjekke alle ingredienser, bag på varedeklarationen.

Du kan finde mange flere råd og læse mere om parfume allergi her.

 

ingredienser

 

Men! Hvis du er ligesom mig, og ikke kan undvære parfume i dit liv, så er der stadig nogle råd at følge.

  1. Du kan sprøjte parfumen på dit tøj, eller i dine hårspidser for at undgå at det kommer direkte på huden.
  2. Det er også en mulighed at droppe cremer mm. Med parfume i, så kompenserer du for det du bruger af din parfume.
  3. Læder! Læder er ekstra modtagelig for parfume, så sprøjt på dit læder ur, eller jakke, så holder duften rigtig længe.