Hvordan køber man sportstrøjer til børn?

Står du også ligesom mange andre danskere, og mangler råd til, hvilken sportstrøje du skal købe til dit barn? Så er i dag din heldige dag! Dette blogindlæg vil fortælle om, hvilke faktorer du skal være opmærksomme på når du køber sportstrøjer til dit barn. De faktorer som vi vil have fokus på i dette indlæg er:

  • Hvilken sportstrøje vil dit barn have?
  • Hvilken størrelse sportstrøje skal barnet have?

Et billede af et barn der motionere - derfor belyser hvordan man køber motionstøj til børn

Hvilken sportstrøje vil dit barn have?

Dette er uheldigvis meget forskelligt fra barn til barn. Nogle børn vil helst undgå alle former for sportstøj, og det gør det bare meget vanskeligt at finde noget til dem. Til de børn, så vil jeg anbefale at købe nogle almindelige åndbare trøjer, så de i det mindste kan trække vejret ordentlig når de motionere.

Til de børn som rent faktisk kan lide, at have sportstøj på, så har du heldigvis lidt flere muligheder. Mange børn kan godt lide sportsgrene som for eksempel fodbold, håndbold, basketball eller lignende. Derfor vil det være oplagt, at bruge dette til din fordel. Hvis barnet nu for eksempel er fodboldfan, og holder med fodboldklubben Borussia Dortmund, så vil det være oplagt at købe en fodboldtrøje fra den klub. Fordelen vil fodboldtrøjer er, at det er muligt at købe trøjer af ordentlig kvalitet. Ved børn er det ekstra vigtigt at købe af materialer, som ikke skaber allergi eller irriteret hud for dit barn. Dette kan du undgå ved ikke at købe trøjer af blanding materialer og i stedet købe trøjer af f.eks. polyester, som er god til at transportere sveden væk fra dit barn krop, når han eller hun motionere.

Hvis lige præcis en fodboldtrøje af gode materialer er noget for dit barn, så vil vi anbefale at kigge her:

 

Hvilken størrelse sportstrøje skal barnet have?

Dette er også svært for mange forældre at finde ud af. Det skyldes 2 årsager: dit barn vokser hele tiden og størrelserne er forskellige fra butik til butik. For at imødekomme den første årsag, altså at dit barn vokser, så er der nogle forskellige tricks for at imødekomme dette. Det første du kan gøre er, at købe trøjer i mindre mængder. Dette hjælper fordi, at hvis du køber en stor mængde trøjer, og så dit barn vokser meget og natten, så er de jo ikke meget værd mere. Derudover kan du vælge at købe trøjen i et nummer for stort, så det stadig vil være komfortabelt for barnet, og ikke vokser ud af tøjet med det samme.

I forhold til problemet med de forskellige trøjestørrelser i de forskellige butikker. Så er nogle butikker begyndt, at opdele børnestørrelse i højder i stedet for small, medium og large, for at gøre det nemmere for forældrene, at købe den rigtige størrelse.

Hvis du vil vide mere angående, hvilket noget sportstøj, du skal købe til dit barn, så læs dette indlæg: