Det her er det bedste alternativ til motionscenteret | EMS-Træning

Kunne det ikke være fantastisk, hvis der var et alternativ til den gentagende gang i fitnesscenteret? En træningsform så radikalt anderledes at det var mere effektivt og kun tog omkring 30 minutter?

Som virkeligheden ser ud lige nu, så kender du nok ikke sådan en form for træning.

Men hvis du læser videre, så har jeg en overraskelse til dig – jeg har nemlig fundet sådan en træningsform!

 

Lyder det Interessant? Så læs med her!

 

EMS-træning, shock dig selv i form

EMS-træning shock

Ja du læste rigtigt, det er ikke bare en ”clickbait” overskrift. Den er god nok.

Det jeg vil fortælle dig om nu, hedder EMS-træning. EMS står for “electrical muscle stimulation” (på dansk: “Elektrisk muskel stimulation”).

Det som det kort sagt handler om er at du får stød samtidig med at du træner. Og det skulle så åbenbart virke rigtig godt!

Hvis du stadigvæk ikke er overbevidst og eventuel er en smule forvirret over hvorfor man i alverden vil give sig selv strøm under træning – så kommer der her 3 gode grunde til, hvorfor du burde give EMS-træning en chance.

 

Ekstremt effektivt

Ifølge videnskaben, så er Ems-træning utroligt effektivt i forhold til almindelig styrketræning. Der er faktisk videnskabelige beviser for at en 20 minutters ”full-body workout” iført en EMS-dragt, svare til at man skulle styrke træne i flere timer for at få den samme effekt.

Det skyldes åbenbart at den lav frekvens strøm man får gennem kroppen, stimulerer alle ens muskler. Også de underliggende muskler og dem som man normalt ikke altid får med ved en ”normal form” for træning.

 

Alle kan være med

Uanset om du er lille, stor, tyk eller tynd har du mulighed for at være med. Det kan lade sig gøre, fordi dragterne man får på kan stimuleres individuelt. Det vil altså sige at holdlederen (eller, du ved ham der står for at give dig strøm), selv kan justere, hvor meget hver enkelt deltager skal have.

Derfor vil det nok også være en rigtig god ide at holde sig gode venner med ham!

Selv om alle kan være med, skal man dog være sund og rask. Det vil sige, at hvis man f.eks. har rygproblemer eller er gravid, så må man desværre finde en anden form for træning.

 

Det går hurtigt (meget hurtigt)

Som beskrevet er det ekstremt effektivt og det tager bare 20 minutter. Det vil altså sige, at man ikke længere skal sætte en halv dag af til at træne. Det ville faktisk være muligt at gøre det i frokostpausen på arbejdet eller lige 30 minutter inden man spiser aftensmad.

Vi mennesker er jo dovne af natur, så det ville helt sikkert være noget der tiltrak mange hvis de vidste det!

 

Det var lidt om EMS-træning. Jeg håber at jeg fik gjort dig lidt mere nysgerrig på at prøve det!

 

Hvis du vil undersøge det nærmere, kan du kan læse mere om EMS-træning her eller du kan prøve at læse om andre sjove træningsformer her.