Sundere snacks

Det kan ofte være svært, når sliksulten melder sig at vælge det sunde valg… Men det kan der nemt laves om på!
På dessertopskriften.dk kan du finde inspiration til sundere snacks. Det er tiltænkt som alternativer til de mange sukkerholdige snacks. Det er tilsat sukker, som vi gerne vil undgå, da der ikke er nogle næringsmæssige fordele. I stedet kan du med fordel vælge den naturlige sukker, som forekommer i frugt. Frugt indeholder nemlig også mineraler og vitaminer, som er godt for din krop.
Når det kommer til fedt, så har din krop brug for en vis mængde fedt om dagen. Der er mættet og umættet fedt. F.eks. er mandler godt for din krop, da det indeholder umættet fedt.
Mandler som snacks

Hvad kan du lave?

Et forslag til en nem snack, som tager den værste sukkertrang, er frosne vindruer. Det er koldt og lækkert. Hvis du er til det kolde, kan du også sagtens lave bananis på pind.  Derudover hvis det skal fylde lidt mere, så er en smoothie bowl med toppings altid en god løsning.
Find flere opskrifter og inspiration til sundere snacks ved at klikke her.
Der er både lettere snacks, som tager den værste sult, og så er der opskrifter på snacks, som kan bruges, som et mellemmåltid eller en dessert. Det har dog tilsammen, at det er et sundere alternativ til en en cookie eller kage.
Frosne vindruerSpinat juice