Vedhæng til halskæder – Din favorit sport

Brænder du også for en helt bestemt sportsgren? 

Du kan nu blive mindet om kærligheden til din favorit sportsgren hver evig eneste dag. Smykkevirksomheden Nordahl Andersen har netop udvidet sit sortiment med rigtig fine og eksklusive sports vedhæng til halskæder. Her kan du finde et vedhæng til din halskæde fra netop den sportsgren, som du så inderligt elsker.

Omfavn din passion – det er godt for den mentale sundhed

Vi tror på at det hjælper den mentale sundhed at omfavne sin passion så meget og så åbent som muligt. Derfor er det en brilliant ide at købe et vedhæng til sin halskæde med den sport man elsker. Den visuelle omfavnelse og det faktum, at du hver dag ser dette vedhæng, vil minde dig om din kærlighed og passion. Mange har svært ved at finde deres sted i verdenen, og føle at de har fundet deres kald. Så hvorfor ikke omfavne det 100%, hvis man har? Det hjælper den mentale sundhed, og vi tror på at det kan være en rigtig fin ide med et sports vedhæng til sin halskæde.

Skab din egen mode og vis hvem du er som person

Du er fit for fight og i dit livs bedste form, men du er lidt usikker på hvilken mode og stil, du egenligt har. Frygt ej, vi er alle sammen forskellige mennesker og derfor skal vi også have hver vores stil. Skab derfor din egen stil og skin igennem som aldrig før. Det kan du både gøre med tøjvalg, sko og taske. Prikken over i’et er dog ifølge os smykker, som kan gøre dit udtryk endnu mere stærkt. Skønhed kommer i mange former og farver, så længe du er dig er det det vigtigste! Husk altid på at din mentale og fysiske sundhed er alfa omega, og derefter kommer andre øvrige bekymringer.