Tre øvelser du skal have med i dit træningsprogram!

De bedste øvelser, til dit træningsprogram

Vil du gerne ramme flere muskelgrupper på samme tid, spare tid i træningscenteret og få den mest optimale træning? Så er der 3 øvelser, som du skal overveje at få ind i din hverdag. Hvis du gerne vil optimere dit program på den bedste vis, så kan du også finde flere træningsøvelser her. Skræddersy dit helt eget træningsprogram.

 1. Squat

  Den helt perfekte øvelse til at træne dine ben, ryg og core. Den primære muskelgruppe, som Squat rammer er dine lår og baglår. Sekundært så rammer den også ryggen og styrker din core! Gaven der bliver ved med at give.

 2. Dødløft

  Den næste øvelse der følger trop til Squat er intet mindre end dødløft! Denne formidable øvelse rammer hele din bagkæde og styrker store dele af rygmuskulaturen. Hvis du gerne vil være stor og stærk, så er det øvelsen til dig!

 3. Bænkpres

  Stort bryst, massive skuldre og pumpede arme, så er bænkpres formentlig årsagen! Bliv en del af den famøse 100 kg klub og se hvor langt at du kan komme op. Bænkpres træner både hele dit bryst, dine skuldre og triceps. Øvelsen kan køres både med stang eller frivægte.

  Hvorfor compound øvelser over isolation?

  Compoundøvelser kræver at flere muskelgrupper arbejder sammen. Dette styrker hvordan din krop naturligt bevæger sig.

  Isolationsøvelser træner for det meste kun enkelte muskelgrupper. Det kan være en god supplering til compound øvelser, at isolere nogle i dit træningsprogram.