Undgå plastikemballage. Her er hvorfor…

Plastik er over alt. Vi transporterer vores mad i plastik, vores drikkevand, vores rengøringsmidler og endda creme som vi smører direkte på kroppens sarte hud.

Plastik er ikke naturligt for kroppen at optage og vi bør til hver en tid vælge det fra. Hvordan gør man så det? Dine yndlingsprodukter til hverdagen kommer højest sandsynligt i plastikemballage, men hvad hvis vi kan ændre på det? Det kan du faktisk – med Cirkulær får du dine produkter leveret i sund emballage ved første levering og derefter får du genopfyldninger på flaske.

På den måde undgår du plastik i hverdagen og sørger for at du og din familie lever et sundt liv uden plastik. Det gør nemlig en stor forskel! Vi drømmer alle om en sund krop og at se sund ud – det hele starter indefra. Fylder du din krop med plastik, er du ikke sund. Alle vores produkter er PBA fri og indeholder ingen parfume – kun naturlige ingredienser. Du bør også selv medbringe drikkeflasker når du er på farten – vandet optager nemlig den plastik som bærer den. Og det er bestemt ikke sundt for kroppen.