Træt af beskidte løbesko og træningstøj?

Efteråret nærmet sig, og med denne skønne årstid følger regn og slud naturligvis med – hvilket er enhvers løber, cykelrytter eller atlets værste mareridt. Beskidte sko der kræver mange timers rengøring, eller som muligvis er ødelagte efter sæsonen.

Beskidt sportstøj, er det mærket af en atlet, der har trodset dårligt vejr, kørt i mudder, snavs og vand som har en historie at fortælle, eller er det mærket af en som ikke passer på deres udstyr? Uanset hvilken af disse meninger du er tilhænger af, vil de fleste være enige i at mudrede løbesko eller træningstøj, absolut ikke er kønt samt at det sviner inden døre.

Man har måske prøvet op til flere imprægneringer, men ofte har de en meget begrænset holdbarhed, eller også skal der alligevel bruges timer på rengøring.

Det danske firma Nanolab.dk specialiserer sig inden for imprægnering af materialer, bland andet tekstil. Deres højteknologiske imprægneringer består af nanoteknologi, som sikrer høj kvalitet.

Produktet anvendes på ønskede materiale, hvorefter det vil beskytte det imod pletter, mudder, snavs, samt gør det utrolig vandtæt. Dette betyder at alle elementer vil glide af, og du kan spare tiden på rengøring.

Hele behandlingen vil holde i op til 6 måneder på din sko. Så køre løber, cykelrytter, atlet eller andet, nu er løsningen på en af jeres største frustrationer i det danske efterårsvejr her.


Læs mere om Nanolabs’ produkter her.

Læs mere om nanoteknologi her;
http://www.biokemi.org/biozoom/issues/504/articles/2139
https://science.howstuffworks.com/nanotechnology.htm