Meraki – undgå parabener

Meraki hedder den danske serie af velvære- og livsstilsprodukter, der er baseret på rene principper uden parabener, farvestoffer, SLS og hormonforstyrrende stoffer.


Meraki er et dansk livsstilsbrand, som laver de skønneste velvære- og livsstilsprodukter. Som Meraki selv udtrykker, så lægges der vægt på, at der i produktionen af produkterne, kun anvendes naturlige og økologiske ingredienser, og at alle produkterne er helt uden parabener, farvestoffer og hormonforstyrrende stoffer. Mangler du derfor nye måder at forkæle dig selv eller blot én du holder af på, så kan du med god samvittighed anvende de lækre produkter fra Meraki. Find dine  Meraki tilbehør her.

– Den passer på alle måder godt ind i konceptet for min butik og så udemærker den sig også ved at duften er både mild og diskret. Med til serien hører blandt andet duftlys, fremstillet af 96% sojabønner og kun 4% aroma. Det betyder, at lyset soder væsentligt mindre, fortæller Naja Ottendal som sælger denne serie på hendes webshop.

Med til Meraki-serien hører også 3 varianter af en hudplejeserie, sæber og scrubsæber, der på hver sin måde fjerner døde hudceller og affaldsstoffer fra huden. En 100% biologisk nedbrydelig konjac-svamp i forskellige farver, afhængig af hudtype, renser skånsomt ansigtet og så er deri serien ikke at forglemme forskellige olier til forskellige dele af kroppen eller til hår og hovedbund. Der også lækker håndlotion og milde renseservietter med utræk fra Aloe Vera-planten.
Ydermere er Meraki serien ikke kun skånsom for huden, men den har også et lækkert design, som er kan bringe lidt luksus og wellness fornemmelse ind i din hverdag.

Kort om dette indlæg
Dette er ikke et sponsoreret indlæg. Det handler ene og alene om, at bloggen mangler diversitet i indlæggene om sundhed. Indtil dette indlæg har fokus været omkring træning og mad. Derfor håber jeg, at du kan lide indholdet – på trods af, at det virker sælgende – det er ikke intentionen.

Det er dog lavet i samarbejde med Naja Ottendal, som er ekspert på området.