Inspiration: 3 af de nyeste træningsoutfits på markedet

Kender du følelsen af, at kigge rundt i fitnesscenteret, og se det ene efter det andet lækre og matchende outfit sidde helt perfekt på de andre? Vi kan love dig for, at rigtig mange sidder med denne følelse, og lige netop derfor, har vi samlet de bedste tips.

Med denne guide fra DK-brands, bliver du opdateret på, hvad du skal have fingrene i, så det lige pludselig er dig, alle står og kigger efter nede i centeret.

De nyeste træningssko fra Nike

Med disse nye løbesko fra Nike, er du sikret en træningssko, som vil få selv de mest engagerede løbere til at kigge langt efter dig. De lette materialer gør, at de er oplagte at bruge til styrketræning, hvor du føler du går rundt uden sko på, men samtidig har fornemmelsen af noget lækkert på fødderne. Det hele kommer til at føles utroligt let, og du skal ikke bekymre dig om, at det spænder om fødderne nogle steder.

Utallige eksperter har været inde for at konstruere den mest optimale løbesko, hvor konformitet, letvægt og design spiller de helt store roller. Skoen er derfor også oplagt til løberen, hvad enten det er på fritids- eller eliteniveau.

De lækreste løbetights fra ……

Med tiden er træningstøjet blevet mere og mere farverigt, og træningstøj der skiller sig ud er bestemt ikke en sjældenhed længere. Derfor har vi fået disse skrig-orange løbetights på lager, som også fås i en helt masse andre farver. Løbetightsene er lavet i det lækreste materiale, der blandt andet er utroligt vaskevenligt, og ikke krymper i vask (på nær en kogevask). Materialet gør, at løbetightsene nærmest er limet til kroppen. Derudover er de svedtransportable, hvilket vil sige, at sveden bliver transporteret videre, og altså ikke vil forstyrre resten af træningen.

Produktet er meget populært, så skynd dig at få allerede dit par i dag på DK-brands.

De komfortable og elegante sports bh-er  fra…

I varmen er det ekstremt vigtigt, at have noget sportstøj der gør, at man ikke overopheder, men som derimod kan afhjælpe på problemet. Til dette er disse sports-bh’er blevet designet, der sikrer, at kroppen ånder maksimalt ud, uden at varmen forbliver bag tøjet. Derudover er de også lavet i det mest komfortable stof, som gør, at de ikke sidder og strammer og irriterer nogle steder. Produktet fås i adskillige størrelser og farver, så du kan få lige netop den pasform og farve, som passer til netop dine ønsker.