Hvorfor vælge bæredygtige plakater?

Det miljømæssige valg

Generelt om du vælger at købe bæredygtige plakater eller møbler, så har du allerede gjort noget bedre for verdenen. Vi har længe hørt om klimaforandringer, CO2 udslip og meget mere. Vi er nødt til at passe på vores verden, og der skal gøres noget nu. Uanset om det handler om vores biler eller om det handler om vores møbler i hjemmet. Hos Naturplakaten ligger de netop stor fokus på bæredygtigheden i alt hvad de gør og deres produkter – Se hvad de gør for at være en bæredygtig virksomhed her!

En grøn plante med potteplante

Det skåner træerne og sikrer en god samvittighed

Mange virksomheder er begyndt at støtte og underleve organisationers krav, for bæredygtige tiltag og fremgangsmetoder til at drive en bæredygtig forretning på. Der findes mange organisationer hvor formålet udelukkende er at sikre at miljøet og skovene ikke tager skade af produktioner. Der findes samtidig også mange nonprofitorganisationer, så formålet går udelukkende på at skabe en mere miljø- og bæredygtig måde at skabe produkter på med træer. Her gives der sikring og sikkerhed om at der ikke bliver fældet flere træer, end der kan nås at reproduceres. Det giver hermed også en god samvittighed, både til dig selv og virksomheden, når du køber produkter med certificeringer. Du sikrer dig ligeledes at købe produkter, hvor medarbejderne er uddannede, får ordentligt sikkerhedsudstyr på og løn. Overordnet er det altså en sikkerhed at både planteliv og dyreliv bliver beskyttet.

Du sikrer dig derfor følgende ting når du køber bæredygtige plakater fra bæredygtige skovbrug

  1. Overholdelse af lovgivning
    Der overholdes alle gældende love både nationale- og internationale lovangivelser.
  2. Medarbejderforhold
    Alle forhold der er til den direkte medarbejder overholdes i forhold til love, hvor både sociale og lønmæssige forhold indgår.
  3. Skovens velværd
    Du sikrer dig at skovens træer ikke overbruges, at der bliver plantet flere træer og at der ikke bruges flere træer end hvad skoven kan nå at reproducere.

Tænk på dig selv og miljøet

Tænk på dig selv og miljøet.. Det hele handler om at tage ansvar nu, hvis du begynder at have fokus på en bæredygtig- og miljømæssig måde at leve på vil det også gavne dig og dem der kommer efter dig. Bare fordi produkterne har et bæredygtigt eller miljømæssigt fokus, betyder det ikke dårligere produkter. Mange virksomheder har både fokus på at skabe bæredygtige produkter. Men også at skabe produkter på ligefod med virksomheder der ikke sælger bæredygtige produkter. Her er et eksempel på en virksomhed med flotte bæredygtige plakater!

 

Se her en kort video om bæredygtig udvikling..