Hvorfor kan det være en fordel at få en personlig træner?

En personlig træner?

Der er rigtig mange personlige træner derude, men hvordan finder man den rigtige. Først og fremmest skal du finde ud af, hvad dit mål er med at få en personlig træner. Det kan være vægttab, muskelopbygning, øget mobilitet mm.

 

Har du svært ved at definere dit mål, så kan en personlig træner også hjælpe dig med at finde et realistiske og godt mål. Målet skal være aftalt inden forløbet går i gang.

 

Hvilke kompetancer søger du ved din kommende personlig træner? Det kan være det er en personlig træner der har ekspertise i vægttab, så skal du vælge en person, hvor du kan se at personen har haft mange af de klienter eller selv har gennemgået et større vægttab.

 

Vægttab

__

Hvad får du ud af at investere i en personlig træner

Du kan lære en masse

Du vil Løbende blive klogere på, hvordan du træner mest optimalt, restituerer bedst muligt samt bevarer motivationen og glæden ved din træning. Hvis du er nysgerrig som person, vil det også medvirke til at du udvider din horisont endnu mere.

På den måde kommer du både i god form samt bliver klogere på dig selv og din klog.

 

Du får styr på din teknik

Personlig træner

En personlig træner er udstyret med objektive øjne, så du bliver alene bedømt på din teknik og udvikling.

 

Når du træner er teknikken helt afgørende – både for at du træner mest optimalt, men samtidig også for at minimere risikoen for eventuelle skader.

 

Hvis du løfter vægte forkert eller ikke spænder rigtigt op i bestemte øvelser, så kan du hurtigt risikere at blive ramt af en skade i eksempelvis skuldrene eller ryggen.

 

Din motivation kommer i top

Når du tænker, at ”nu kan du ikke klare mere”, så vil den personlige træner lige motivere dig det ekstra, så du giver de sidste procenter, som er med til at din udvikling går lige det hurtigere.

Du vil derfor hele tiden flytte dine grænser og derved nå dine delmål mere effektivt.

 

Du får ikke fejlinformation

I træningsverdenen er der mange forskellige informationer, og der hersker mange myter. Det gælder også, når vi taler kost. En personlig træner med den rette uddannelse kan hjælpe dig med at fortælle, hvad du bør spise før, under og efter træning, samt bryde en masse myter.

 

Når du ikke skal fokusere på, hvad der er rigtigt og forkert, så kan du lægge fuld fokus på at opnå resultater i stedet. Det letter et stort pres fra dine skuldre.

 

Kom i gang

Nu er du klar til at søge efter din nye, personlige træner. sundhedsnyhederne.dk vil gerne hjælpe dig på vej. Vi har haft rigtig gode resultater og kompetent samarbejde med Tina Bjerg, som er klar på at yde hvad der skal til for at i sammen når dit mål.

Hun gør målet realistisk, målbaret, motiverende og ikke mindst udfordrende. Du får her en personlig træner, som du kan støtte dig op af og kontakte 24 timer i døgnet.

Personlig træner
Personlig træner – Tina Bjerg
Rigtig god træning!