Det gør rav for dit velvære

Rav har siden tidernes morgen haft en healende effekt på syge mennesker. Ravstykker har en beroligende effekt på kroppen, hvad end du lider af fysiske smerte, eller ønsker at finde at ro i krop og sjæl. Det siges, at rav har helende egenskaber, og i gamle dage sagde man, at dem der bar et ravsmykke tæt på kroppen, ville blive beskyttet mod onde kræfter. Rav rydder sindet for negative tanker, og giver plads til de positive, herved lettes din krop for stress og fjerner unødvendige spekulationer i løbet af dagen. Smykket formår at finde en balance mellem dine følelser, hvor alle unødvendige tanker sorteres fra.

Føler du, at du har en travl hverdag med mange gøremål, som har stået på over længere tid, og kan du få fysisk ondt i kroppen?  Stress kan give fysiske smerter såsom spændinger i nakken, skuldre, ansigtet, og dette kan et ravsmykke forebygge. En behandling for at lette de fysiske smerter kan være dyr, og hvis du investere i et ravsmykke, kan det både være forbyggende og energiskabende. Rav er et usammenligneligt smykke, og ikke et ravstykke er ens, og du kan derfor finde din egen personlige ravhalskæde, eller vedhæng til en kæde du har derhjemme. Hvert enkelt ravstykke er unik og er fremstillet med sjæl og kærlighed fra naturen.  Rav findes i mange forskellige farver, former og størrelser.

Rav styrker dig, din krop og din sjæl, og findes i forskellige farver, som ligner krystallignende sten. Rav blev i gamle dage anvendt som en dæmonisk amulet, der var et naturmateriale for at fjerne alt det onde. Det var en magisk ædelsten og stenens egenskaber er ikke videnskabeligt testet, men effekterne kun vejledende, og hvad du selv føler i kroppen. Nedenfor er en guide til at finde dit personlige ravstykke, der kan give dig energi samt ro i kroppen. Du kan finde flere unikke ravsmykker her

Sussinit

Dette er det mest almindelig form for rav, og er at finde overalt i verdenen. Farverne er gule, gyldne og brunlige ravfarver, og er at finde overalt i verden. Sussinit udgør mere end to tredjedele af den totale mængde rav i verden.

Gedanite:

Gedanite er rav bestående af ravsyre, og har en smuk gul nuance, med en undertone af grå. Denne ravtype er yderst sjældent og udgør kun 2 % af det totale rav i verden  

Stantinit:

Stantinit er sort rav og udgør 15 % af den totale mængde af fundet rav i verden. Grunden til den sorte farve, er at harpiksen fra træet er blevet blandet med jord, snavs og rester af træer, og har mange naturlige mineraler i sig.

Bekkerite:

Bekkerite er grønt rav, og er en meget smuk og sjælden ravtype. Dette rav behøver ingen behandling og bliver anvendt til at lave dyre smykker. Bekkerite stiger i værdi når skyggen bliver mørkere, eller andre farver fremhæves på ravstenen.

Canzite:

Her er der tale om mælkehvide ravfarver, og har en unik struktur. Denne form for rav behandles aldrig, da den naturlige skønhed er enestående. I mange år blev denne type rav betragtet som værende mest værdifuld, og indeholder færrest urenheder, hvorved canzite har de bedste medicinske egenskaber

Royal Amber:

Royal Amber er ravstykker med blålig skær. Denne farve er den mest sjældne blandt alle ravfarver. Ravet har små hulrum inde i perlen, som skaber en helt unik effekt når det bliver ført i lys.

Dragon Blood Amber:

Som navnet afslører, er der her tale om rødt rav, som er den næst mest sjældne farve i verdenen. Denne farve er meget autentisk, men også dyrt at erhverve sig. Denne farve bliver også kaldt for ” dragens blod” da den bærer en kirsebærlignende nuance

“Ovenstående liste er inspireret af folkene bag AmbeByNatures.
Du kan læse mere om rav her .