Kviknudler med færre kalorier


Siden Instantnudler.dk sælger nudler som  har færre kalorier, mindre salt og færre E-numre, end de fleste andre brands. Men spis dem med omtanke.

FØDEVARER  4. SEP. 2019 KL. 11.27

For at lave ”instant nudler” kviknudler kræver det blot kogende vand og nogle få minutters tålmodighed. Det kogende vand blødgøre nudlerne, hvor der er blevet tilsat en masse duftende aromaer og krydderier. Perfekt til en kold vinterdag.

Det er ikke svært at forstå hvorfor de Asiatiske nudler er så populære i Danmark. Især de unge elsker dem. Det er dog lagt fra mormor retter som kan vække minder tilbage fra barndommen og højtider.

Sundt eller usundt?
Kviknudler er bestemt ikke bruneris med Oksekød på 3% fedt. Men det fraholder alligevel ikke de unge.
Mathias fra Aarhus studere til daglig på Erhvervsakadamiet i Viby. Han elsker nudler og udtalte sig således.
”Hvorfor jeg godt kan lide instant nudler?, Jeg synes det for det første smager godt, er meget billigt også er det så hurtigt. Jeg spiller fodbold 3 gange i ugen, samtidig med at jeg går i skole. Nogle gange har jeg ikke tid til at lave mad, men vil stadig gerne have noget varmt, derfor føler jeg det er en let, hurtig løsning“

Vi talte med flere på Erhvervsakademiet som deler samme holdning som Mathias. Det lyder til at det er prisen, effektiviteten og smagen som får de studerende til at købe kviknudlerne.  Især de stærke nudler har en plads de unges hjerter. Brandet SamYang producere stærke kvik nudler som er blevet meget omtalte de seneste år. Bloggere, Youtubere har alle reklameret med en såkaldt ”Spicy noodle challenge” som går let nok ud på, om man kan holde til de stærke nudler. Denne Challenge gik viralt i mange måneder.

Hvor køber de unge kviknudlerne henne?
Under vores interview med de unge studerende spurgte vi indtil hvor de købe nudlerne.
Man skulle tro man kendte svaret ikke? Føtex, Netto eller Rema1000.
Der tager man desværre fejl. En lille virksomhed i Aarhus har nemlig åbnet en webshop, som udelukkende specialisere sig i salg af kvik nudler.
http://www.instantnudler.dk/

”Udvalget var for småt i Danmark“
Vi tog kontakt til Instantnudler.dk og spurgte indtil hvordan det hele var gået til.

”Vi startede virksomheden op fordi jeg en dag stod nede i Føtex og skulle have noget hurtigt mad. Jeg søgte hen til instant nudlerne som var placeret i bunden af en hylde.

3 varianter, var hvad Føtex kunne byde på.
Jeg tjekkede andre supermarkeder og de havde samme sølle udvalg af nudler. Udvalget var simpelthen for småt i Danmark. Så jeg lavede en hjemmeside og begyndte at sælge nudler. Jeg markedsførte lidt over de sociale medier & lavede noget google optimering. Det endte så med at give pote, da vi i dag er en virksomhed som vækster godt“


Instantnudler.dk har over 40 forskellige varianter af kviknudler fra hele verden. Og med et fangende slogan ”#Sendnoodles“ har de vækket de unges interesse.