Derfor bør din frisør være uddannet hårolog!

At gå til frisøren er mere end bare en regelmæssig hårvask og klipning. Det er derudover også en mulighed for at tage vare på sig selv og lære om sin hårtype og hvordan man bedst passer på sit hår.


Hvorfor er det vigtigt at min frisør også er udannet hårolog?

Et besøg hos en frisør, der også er uddannet hårolog, kan give dig en dybere forståelse for dit hår og hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter til netop det, som dit hår har brug for. En hårolog har specialviden om hårologi, som betyder ”viden om hår og hovedbund” og indkluderer altså hårtyper, hårpleje og styling. De kan derfor rådgive dig om, hvilke produkter der passer bedst til dit hår og hvordan du kan opnå den stil, du ønsker.

Det er vigtigt at bruge produkter, der er specifikt designet til din hårtype, hvis du ønsker at opnå de bedste resultater. For eksempel, hvis du har tørt og skadet hår, vil en hårolog sandsynligvis anbefale en balsam eller en maske, der er rig på fugt og nærende ingredienser. Hvis du har fedtet hår, kan han eller hun anbefale en volumengivende shampoo, der kan hjælpe med at reducere olie- og talgproduktionen i hårbunden. Altså vil en udannet hårolog kunne rådgive dig om, hvilke produkter der er bedst egnet til netop dit hår og hjælpe dig med at sammensætte en hårplejerutine, der passer til netop dine behov.

Hvem kan hjælpe mig med et sundt og velplejet hår?

VESTI hairstudio et godt eksempel på en frisør og hårlog, som tager dig i hånden og guider dig til at få det sundeste og mest velplejede hår. Hos VESTIhairstudio kan de inspicere dit hår for tegn på skade, ubalance eller andre hårproblemer, og rådgive om, hvordan du kan forbedre hårets tilstand. De kan også rådgive om, hvordan du kan beskytte dit hår mod ydre påvirkninger, så som sol, vind og koldt vejr.

At blive klippet hos en professionel frisør og hårlog, er altså en investering i din egen velvære og hårpleje. En frisør, der er uddannet hårolog, kan hjælpe dig med at finde de bedste produkter til dit hår, rådgive om hårpleje og forebygge hårproblemer.

Så næste gang du overvejer at droppe frisøren eller blot tage den billigste, så tænk på alle de fordele, et besøg hos den rigtige frisør, kan bringe for dit hår og din selvtillid.