3 gode grunde til dit barn skal gå til kickboksning

Kickboksning har tit fået skud for ikke at være for børn, være farligt, samt benytte metoder som ikke er sunde for kroppen. Sport er sundt til det niveau man vælger at tage det til, og derfor skal man ikke blive skræmt af ovenstående, for kickboksning er for alle.

Dit barn bliver langt stærkere socialt

Mange børn i dag bøvler med at være introvert og at have svært ved at snakke med nye mennesker. Det kan derfor være sundt for dit barn at komme ud i trygge rammer, hvor det er muligt at danne nye relationer. Kickboksning er en sport som er meget kendt for den disciplin og respekt man har over for hinanden, så det vil derved være et godt miljø at slippe dit barn ud i. Igennem min tid som underviser har jeg tit set en kæmpe forvandling fra et barn som er dukket op meget introvert og ikke rigtig turde forlade forældrene, til at det selv dukker op glad til træning og flyver rundt som en social sommerfugl. Det er derfor meget effektivt at lade dit barn dyrke kickboksning særligt hvis det også har lidt svært ved det sociale.

Dit barn får mulighed for at komme i god form

Man ser ofte de fleste børn i dag sidde ved computeren og spille computerspil til langt ud på aftenen. Selvom der selvfølgelig også skal være plads til dette, så er det også vigtigt at dit barn kommer ud og forbrænder nogen kalorier og holder sig i god form. Børn klarer sig langt bedre i skolen og har det langt bedre når de dyrker motion. Kickboksning indeholder både styrketræning og konditionstræning, og har derfor det optimale mix for at holde dit barn i god fysisk form, så det kan performe bedst og har det godt.

 

Dit barn opbygger disciplin

Et af de absolutte stærkeste redskaber folk som har dyrket kickboksning tager med sig videre er klart den disciplin de har lært. Disciplinen til at sætte mål i livet, bide smerten i sig og presse sig selv for at nå disse mål. Om man vil være bedre i skolen for at score høje karakterer, eller man måske ønsker at gøre det ekstra godt på andre fronter i livet, så er dette en god egenskab at tage med sig i livet. Sker det at dit barn bliver ekstra bidt af sporten, så er det også muligt at tage den til nye niveauer og konkurrere i dette. Men det kan man altid se på til den tid.

Meget glad barn