→ Sund gamer │ Guide 2020 ←

Sund gamer – Sådan bliver du sundere!

Er du en gamer som spiller computerspil hver dag? Her har vi samlet små tricks til at hvordan kan du blive til en sund gamer! Lad os starte med de vigtigste sundhedsmæssige problemer, som videospilafspillere står over for:

Sund gamer

Vision/syn

Konstant fokusering på samme sted er ikke godt for dine øjne. Når vores øjne fokuserer på en kort afstand, de spændes meget. Når du kigger i det fjerne, slapper de af. I denne henseende er en god måde at bevare dit syn på, når du spiller computerspil, at tage pauser og se i det fjerne. Gennem vinduet. Der er også enkle øjenafslapningsøvelser, som du kan tjekke ud på dette side.

 

Ernæring

Mange mennesker, især unge mennesker, der ikke har slået sig ned, er meget glad for pizza, chips, cola og anden velsmagende, men ikke særlig sund mad. Naturligvis en person er et sejt kvæg og dens mave kan male næsten en sten. Men med det regelmæssige forbrug af fede og krydrede fødevarer ender du før eller senere i en hospitalsseng. Dette kan ske ved 30 år eller måske ved 40. Har du brug for det? Spis grød, grøntsager og frugt, sørg for supper – og du bliver glad.

 

Kropsholdning og rygsmerter

Den statiske og samtidig spændingen, som vi befinder os i for eksempel under raidet i WoW, har en meget negativ effekt på vores rygsøjle. Derfor er det meget vigtigt at finde en god stol og indstille din skærm og tastatur i en ergonomisk højde. Men selv med sådanne forholdsregler, hvis du sidder for meget ved computer, din ryg kan begynde at gøre ondt. Og rygsmerter er kun en konsekvens, problemet er meget dybere, og det kan komme tilbage i en ældre alder. Generelt er løsningen enkel – fysisk aktivitet, “pumpning” af ryggen, speciel gymnastik.

 

Stillesiddende livsstil

Stillesiddende livsstil fører til fedme, sygdomme i det kardiovaskulære system (forresten rangerer denne årsag først i dødelighedsrangeringen). Gamer – skal være atletisk! Dette er ekstremt vigtigt, hvis du vil lege med dine børnebørn. Udgang – sport, mere gå, mere træning og fitness.

 

Led

Sygdommen hos alle, der arbejder ved computeren. Hånd, håndled, albue, underarm – alt dette kan en dag begynde at gøre meget ondt, så du bliver nødt til at spise smertestillende medicin (som forresten har en ekstrem negativ effekt på andre kropssystemer). Udgang – ergonomiske manipulatorer (mus og tastatur); gymnastik for hænder, tag pauser fra arbejde ved computeren.

 

Psyke

Ikke det værste, som den blev kaldet. Enhver normal voksen har ingen afhængighed. Ja, der er mennesker med en disposition (Gaussisk distribution), men generelt fremmes dette emne, fordi alarmpsykologer prøver at skære penge på dette.

Spil er en hobby! Som perler. Lad os forestille os, at en person broderer med en perle i flere timer i træk uden madpauser. Hvad sker der med ham om en måned? Han vil krølle sig op, blive blind, dækket af bumser.

Det samme med spil. Hvis du spiller normalt, vil alt være ok som med enhver anden hobby. For meget til at blive involveret i spil fungerer heller ikke – før eller senere bliver en person træt af alt.

Generelt kan psykologiske problemer kun forekomme hos børn, hvis de ikke er under opsyn af deres forældre. På samme måde kan der opstå problemer, hvis du ikke overvåger børnene, og de spiser slik og is hele dagen.

 

Her kan du se en lille video om “sund gamer”:


Denne artikel blev lavet af AGT med hjælp af Tangar.

Mere om sund gamer kan du finde på vores side: alexanderbushuev.dk