Fysisk træning til fodbold

For at blive en god fodboldspiller er det vigtigt at kunne træne andre muskelgrupper end dem i benene. Den komplette fodboldspiller i dag skal kunne besidde flere aspekter i sit spil, og det kan opnås ved fysisk træning. Ved fysisk træning i et center og forskellige agility øvelser kan spilleren flytte sig betragteligt.   

Muskuløs træning er en anden vigtig komponent i et træningsprogram. Styrketræning kan hjælpe dig med at øge knoglestyrke og muskuløs positur, og det kan hjælpe dig med at styre eller tabe dig. Det kan også forbedre din evne til at udføre hverdagsaktiviteter. Formålet er at inkludere styrketræning ved alle de store muskelgrupper i din fitnessrutine mindst to gange om ugen.

De fleste fitnesscentre tilbyder forskellige modstandsmaskiner, frie vægte og andre værktøjer til styrketræning. Men du behøver ikke at investere i et motionscenter eller dyrt udstyr for at høste fordelene ved styrketræning.

Håndholdte vægte eller hjemmelavede vægte – såsom plastflaske, der er fyldt med vand eller sand – fungerer muligvis lige så godt. Modstandsbånd er en anden billig mulighed. Din egen kropsvægt tæller også. Træning hjemme kan være en mulighed for dig, som ønsker at motivere sig selv til at få trænet. Prøv eventuelt pushups, pullups, abdominal crunches og ben squats.